کله گنجشکی
– گوشت را باید به قطعات کوچکتر به ضخامت 1/4 اینچ برش دهید، می توانید آن را به صورت ضربدری یا مکعبی برش دهید. نکته جالب در مورد گوشت چرخ کرده این است که به راحتی می توانید از آن هر طور که دوست دارید لذت ببرید. آنچه که بهترین کار را انجام می دهد واقعاً به کاری که انجام می دهید بستگی دارد! اگر در حال پختن گوشت گاو برای تاکو هستید، یک چاشنی ساده تاکو به زیبایی کار می کند. نمک زدن فلفل یک راه آسان برای اضافه کردن طعم کمی است، مهم نیست که برای چه چیزی از آن استفاده می کنید. پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز و آویشن نیز مورد علاقه هستند و در بسیاری از دستور العمل ها کار می کنند.
طرز تهیه کله گنجشکی لای برنج
نمیدانم که آبکشی گوشت چرخکرده در حالی که پیاز در آن وجود دارد، مقداری از عطر و طعم پیاز را نیز از بین میبرد. اگر از گوشت چرخ کرده 80/20 استفاده می کنم، ابتدا پیاز را سرخ می کنم و سپس با قاشق از قابلمه خارج می کنم و کنار می گذارم. سپس گوشت را سرخ می کنم، چربی اضافی آن را آبکش می کنم و پیازهای سرخ شده را دوباره به قابلمه اضافه می کنم. برای من منطقی است که طعم های دیگر در گوشت استخراج نمی شوند.
طرز تهیه کله گنجشکی ساده
گوشت خورش را به کمک کفگیر پهن می کنیم تا به دلخواه قطعات کوچکتر شود. برگر را به مدت هشت تا 10 دقیقه یا تا زمانی که رنگ صورتی بین قطعات باقی نماند بپزید. USDA توصیه می کند همبرگر را تا زمانی که به دمای داخلی 160 درجه فارنهایت برسد، بپزید. شما می توانید هر نوع گوشت چرخ کرده ای را بپزید، نه فقط گوشت گاو. آهو، گراز، گاومیش کوهان دار امریکایی – شما آن را نام ببرید.
طرز تهیه کله گنجشکی شیرازی
گرمای خشک – روشهای پخت با حرارت خشک مناسب برای برشهای لطیف گوشت یا برشهای کمتر نرم که واقعاً ترشی شدهاند. تکنیکهای گرمایش خشک شامل برشته کردن، کباب کردن، سرخ کردن تابه، سرخ کردن تابه و سرخ کردن همزن میشود. تفت دادن – این روش پخت برای برش های بزرگتر گوشت گاو، گوساله، خوک و بره توصیه می شود. گوشت چرخ کرده چه مدت باید پخته شود؟ پس از به جوش آمدن آب، درب قابلمه را ببندید و بگذارید بجوشد. وقتی گوشت تمام شد قهوه ای می شود، پس مراقب آن باشید. برای ایجاد طعم خوب و عمیق در گوشت، به دمای بالا و زمان کافی نیاز دارید تا اگر پیاز را تمام مدت در تابه دارید، آن را برشته بگذارید.
با 1 قاشق چایخوری آرد ذرت مخلوط شده با آب سرد کمی غلیظ کنید و به مخلوط گوشت گاو اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه در فر با درب با دمای 125 درجه سانتیگراد قرار دهید. درست میشه اگر می خواهید گوشت چرخ کرده مرطوب خاصی داشته باشید، می توانید هنگام استفاده از آن کمی آب پرتقال یا الکل اضافه کنید. گوشت گاو را اضافه کنید، روی کاری را بپوشانید و به مدت 1 ½ تا 2 ساعت یا تا زمانی که گوشت نرم شود و از هم جدا شود بپزید. سلام دانیال، بله با ذوب شدن شکر و شکر، مایعات زیادی وجود خواهد داشت. فقط مطمئن شوید که آن را به آرامی گرم کنید تا مخلوط نسوزد. اگر گوشت اضافه می کنید که به شدت توصیه می کنم در همان زمان اضافه کنید.
طرز تهیه کله گنجشکی با گوشت چرخ کرده
دفعه بعد که تاکو یا چیز دیگری که نیاز به گوشت گاو دارد، این را امتحان خواهم کرد. من همیشه مشتاقم چیزی را امتحان کنم که شام را سریعتر روی میز بگذارد. من یک نوه 7 ساله دارم که باید غذا بدهم. ممنون از راهنمایی من قطعا دوباره به وب سایت شما باز خواهم گشت.
طرز تهیه کله گنجشکی لای پلو
این یک فرآیند ساده، سریع و آسان برای تمیز کردن است که در آن گوشت را با آب می پوشانید و آن را روی حرارت متوسط به مدت 3 تا 5 دقیقه یا بیشتر تفت می دهید. گوشت گاو آب پز نیز اغلب برای تغذیه سگ ها استفاده می شود زیرا یک فرم عالی از پروتئین است. اگر طعم یا بافت گوشت خورشتی را ترجیح نمی دهید، می توانید برای طعم بیشتر، سبزیجات و ادویه جات را به گوشت اضافه کنید.
سپس موسلی پخته شده را از یخچال خارج می کنم و در فریزر می گذارم تا یخ بزند. وقتی آماده غذا خوردن شدم، فقط مول های یخ زده را بیرون می آورم و آب می کنم. سپس برش می زنم و با مقداری نان و کره سرو می کنم. و بله، این دستور پخت پیاز خرد شده فرانسوی است که همچنین خوشمزه است. اگر می خواهید با گوشت کم چرب و کم چرب بپزید، جوشاندن گوشت چرخ کرده ایده خوبی است.
حشو کله گنجشکی